Media

Over HUF HAUS

HUF HAUS is een Duits familiebedrijf en marktleider in Europese prefab hout- en glasconstructies. HUF HAUS bouwt zowel hoogwaardige gezinswoningen op maat als bedrijfsgebouwen, duplexwoningen en tweegevelwoningen. Het bedrijf is 108 jaar geleden gestart als timmerwerkplaats. Tegenwoordig bouwt HUF HAUS per jaar ongeveer 100 huizen met een volledig houten constructie, waarvan 40% wereldwijd geëxporteerd wordt.

Naast een individuele planning van de bouw van de woning, kan de opdrachtgever bij HUF FAUS terecht voor heel wat andere complementaire diensten. Of het nu gaat om interieur met op maat gemaakte meubels en een harmonieuze decoratie of een uitrusting voor buitenshuis, de projecten van HUF HAUS voldoen aan ieders smaak.

HUF HAUS heeft zich bovendien internationaal op de kaart gezet. Het bedrijf is namelijk actief in verschillende gebieden over de hele wereld en heeft onlangs beslist om de activiteiten in België te versterken. Constante ontwikkeling en innovatie op het gebied van architectuur, design, energie-efficiëntie en techniek liggen aan de basis van het succes.

www.huf-haus.com

Contact

HUF HAUS GmbH & Co. KG Franz-Huf-Straße 56244 Hartenfels

+492626761200

[email protected]