MHL_2312765.jpg
Delen:

HUF HAUS verovert met zijn prefabwoningen de harten van de Belgen

Unieke woningen voor een unieke ervaring

HUF HAUS, een Duits familiebedrijf, is Europees marktleider op vlak van kwaliteitsvolle prefab woningbouw op maat. HUF HAUS-woningen worden naar wens van de klant ontworpen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. ​ Met zijn grote ramen en ongeziene architectuur heeft het merk zich met succes gevestigd in verschillende Europese landen en verovert het ook binnen België een steeds groter marktaandeel.

De HUF HAUS-ervaring

De meerderheid van de Belgische bevolking werd zich de afgelopen weken en maanden steeds meer bewust van het belang een lichtrijke woning die zich aanpast aan onze gewoonten. Het werd naast een ontspanningsruimte ook een werk- en leerplek. De HUF HAUS-woning is zo ontworpen dat deze voldoet aan alle eisen en een optimale inval van natuurlijk licht, een bron van welzijn, garandeert. Grote erkerramen laten in elke ruimte zoveel mogelijk licht binnenstromen en zorgen voor een zo groot mogelijke integratie van de omliggende natuur in de leefruimten. Royale glasoppervlakten creëren eveneens een gevoel van openheid en vrijheid in het hart van de woning. Het is dan ook om die redenen dat Kim en Benedikt beroep deden op HUF HAUS voor de bouw van hun huis, het eerste MODUM-huis op Belgische bodem.

" Ons huis laat zien hoe duurzaamheid en elegantie hand in hand gaan. Dankzij de grote ramen worden we letterlijk ondergedompeld in de ons omringende natuur. Het uitzicht reikt 5km ver en ’s avonds zien we de sterren boven ons hoofd schitteren. En zelfs wanneer het regent, halen we het maximum uit ons huis. Bij elke seizoensverandering wisselt het decor van ons huis en onze tuin ” aldus Kim.
 
 
 
 

Een veeleisende Belgische markt

Het bedrijf HUF HAUS, dat al bijna een jaar in België gevestigd is, blijft groeien in de markt. Het gebruik van duurzame grondstoffen zoals biologisch gecertifieerd hout en grote raampartijen laten iedereen wegdromen bij een HUF HAUS-constructie, waardoor de vraag ernaar blijft stijgen. Dankzij een gezonde bouwsector en een groeiende vraag naar sleutel-op-de-deurwoningen, zag Georg Huf, CEO van HUF HAUS, een uitgelezen kans om hier voet aan grond te zetten.

" België is een veelbelovende en spannende markt voor HUF HAUS. We hebben momenteel een honderdtal aanvragen van potentiële kopers, en verschillende projecten zitten reeds in de planningsfase. De vraag is, vooral in België, steeds toegenomen sinds we in 2019 de focus legden op onze verkoopactiviteiten. We kijken dus uit naar een geslaagd jaar in dit land ” verduidelijkt Georg Huf.

Snelbouw met Duitse kwaliteit

Elke fase van het bouwproces, van het ontwerp en de ontwikkeling tot de bouw en interieurafwerking, staat onder toezicht van de HUF HAUS-teams. Dit garandeert een snelle en kwaliteitsvolle afwerking. HUF HAUS verzekert zijn klanten hun droomhuis binnen een mum van tijd. Dankzij de prefabtechniek duurt de modulaire opbouw van een HUF HAUS-woning gemiddeld slechts tien maanden. Dit is minstens twee keer zo snel als de bouw van een traditionele woning.

Een HUF HAUS-woning is herkenbaar in één oogopslag: een gevel bijna volledig uit glas, een zadeldak en een houten geraamte. Lichtinval en ruimtegevoel zijn hier kernbegrippen. De meeste ruimtes staan met elkaar in verbinding en de grote open ruimtes zorgen voor een aangename, uitnodigende sfeer. Het interieur van de woning is ontworpen met het exterieur ervan in het achterhoofd. Dit zorgt voor een harmonie tussen huis en tuin.

 
 

Het HUF HAUS-gamma onderscheidt zich door zijn architectuur op maat en zijn unieke design. Het gebruik van duurzame materialen staat garant voor een opmerkelijke levenskwaliteit en verzekert een buitengewone woonervaring. Door het stellen van hoge eisen aan comfort en levenskwaliteit heeft HUF HAUS zich succesvol op de Belgische markt gevestigd en verovert het merk de harten van de bewoners.

Caroline Mouzon

Project Manager, Two cents

Over HUF HAUS

HUF HAUS is een Duits familiebedrijf en marktleider in Europese prefab hout- en glasconstructies. HUF HAUS bouwt zowel hoogwaardige gezinswoningen op maat als bedrijfsgebouwen, duplexwoningen en tweegevelwoningen. Het bedrijf is 108 jaar geleden gestart als timmerwerkplaats. Tegenwoordig bouwt HUF HAUS per jaar ongeveer 100 huizen met een volledig houten constructie, waarvan 40% wereldwijd geëxporteerd wordt.

Naast een individuele planning van de bouw van de woning, kan de opdrachtgever bij HUF FAUS terecht voor heel wat andere complementaire diensten. Of het nu gaat om interieur met op maat gemaakte meubels en een harmonieuze decoratie of een uitrusting voor buitenshuis, de projecten van HUF HAUS voldoen aan ieders smaak.

HUF HAUS heeft zich bovendien internationaal op de kaart gezet. Het bedrijf is namelijk actief in verschillende gebieden over de hele wereld en heeft onlangs beslist om de activiteiten in België te versterken. Constante ontwikkeling en innovatie op het gebied van architectuur, design, energie-efficiëntie en techniek liggen aan de basis van het succes.

www.huf-haus.com

Contact

HUF HAUS GmbH & Co. KG Franz-Huf-Straße 56244 Hartenfels

+492626761200

[email protected]